10:40ca Söndag den 17/2/08

Ja tycker alltid att det är hemskt att sova hemma och vakna utan Julia och så men idag vaknade jag inte bara ja satte mej käpprak upp i sägen,hoppade ur och sprang nedför trappan.det som väkte mej var min mammas röst som sa - Lisen är död. Lisen var den enda av mina kaniner som ja tyckte om.som ja fortfarande tycker om.ja älskar henne.och jo lisen var död.likstelheten hadde redan gort all tillstymmelse till felmarginal omöjlig.men ja blev mest rädd när jag insåg hur kännslokallt ja uppträdde.ja grät inte enns.ja gråter inte nu heller.ja sträkte in handen i buren och klappade henne. -stackars lisen.hörde jag min bror säga men ja kunde inte ta in varför.för mej var hon inte död. ja kännde henne.inte bara fysiskt utan psykiskt.hon var där.sen slutade jag att klappa henne.insåg min avsmak mot det som låg där inne.jag hadde döden under mina naglar.ja gick upp och tvättade dom.'
ja kan fortfarande inte acseptera det faktum att hon är död.det kommer ja inte kunna gö på länge.ja kommer gå in i rummet och bli lika chockad varje gång hon inte står där.ja går inte vaidare efter sånna här saker,jag förnekar dom.

Julia.

ja brukade ligga i min säng och gråta mej till sömns varje kväll när du inte var där.när ja sov så drömde jag om dej,att du försvann i drömen eller att ja hörde dej gråta någonstanns men ja kunde inte hitta dej.ja satte mej ner på det fuktiga golvet i dom mörka koridårerna och lyssnade på din röst som ropade efter mej och bad om hjälp.ja hörde dej gråta och skrika varje natt,men kunde inte hjälpa dej.
ja kunde inte hitta dej.ja kunde leta i timmar och tvingas lyssna till den genomträngande gråten och hörde nån skratta,ett sånt där sadistiskt skratt som fick håret i nacken att resa sej,ja sprang genom koridorerna och hörde dej skrika efter hjälp ja skrek att ja var på väg.ja hittade aldrig fram i tid.
ja kännde alltid blodsmaken i munnen efter en natt ensam i koridorerna.
ja vaknade i min säng,insnodd i mitt täcke flämtande efter luft.
ingen visste varför ja alltid var trött,min mamma sa att ja skulle lägga mej tidigare.men ja bad henne bara att dra åt hel*ete.
nu sover ja hos dej nästan varje natt.ja sover!och jag mår så bra.ja gråter inte mer och ja drömer bara drömar om att ja ligger i gräset på en äng med dej,vi skrattar och leker.eller så drömer jag att vi rider runt på varsin häst.drömarna är alltid glada och solen lyser.
och när ja vaknar nu så är det inte av en mardröm eller av att min mamma står utanför min dörr och sriker eller tänder lamporna i mitt rum.
nej, nu vaknar jag av att du ligger och håller om mej,pussar mej i nacken och viskar god morron i mitt öra.och när ja vänder mej om och tittar på dej så leer du mot mej.
och ja skulle vilja tillbringa hela mitt liv med dej,just så,och därför måste jag säga att jag älskar dej mer än nått annat.och hur mkt ja än pratar om andra söta mäniskor så vill ja att di ska veta att du är den sötaste och mest underbara av alla.och så änge du inte byter bort mej så ska ja inte byta bort dej heller.

strawberry

aww, Emily och jag va och handla godis och hon va så söt.ja ville så gärna pussa på henne.strawberry


men hon har juh oskar och ja har juh Julia..cind of

la la laa bla bla

vi låg i min säng.så nära så att jag kunde känna ditt hjärta slå och ja kände dina andetag mot min hud.jag var så lycklig.
att det var du och jag.
jag låg vaken och tittade ut genom fönstret,på stjärnorna som glittrade tillbaka mot mej.ja kände din arm runt min midja.
ja kände dina bröst mot min rygg.
ja är så lycklig när ja får va nära dej.

Då va de bestämt.

ja ska inte me Emily i helgen.de känns så skönt att få tillbringa helgen me Julia ist!ja mådde verkligen skit när ja trodde att ja skulle få vara ifrån Julia en hel helg.men ja känner mej så depprimerad..för Julia hon..ja vet inte men ja gillar inte sättet hon stöter på min bror de e allt..hon verkar mer intresserad av honnom än mej.och de svider som fan.men ja antar att kärleken ä värd smärtan..men ja vet inte..
men ja ska försöka att få henne och tycka om mej..mer.
men ja vet inte va ja ska gö isf..

RSS 2.0